In legatura cu frecventa efectuarii verificarii PRAM ca si activitate de preventie vorbim si aici despre recomandari definite clar de lege. In sensul acesta se recomanda efectuarea verificarii PRAM macar de doua ori pe an. O data se face pe timp uscat si o data cand este umed afara cu scopul de a obtine rezultate care iau in calcul toti parametrii. Acolo unde acest lucru nu este posibil din motive obiective verificarile PRAM sunt obligatorii o data pe an.

Ce cuprind rapoartele de verificare?

In urma efectuarii rapoartelor si masuratorilor se face un raport sau un buletin in care sunt mentionate toate informatiile cu privire la conditiile de masurare cum ar fi tipul aparatului, executantul si locul in care s-a realizat masurarea.

Ce tip de control implica buletinul PRAM?

In afara de functiile principale de preventie, verificarea PRAM si intocmirea raportului efectuarii acestor masurari sunt necesare pentru a ne asigura in cazul controalelor facute de Pompieri, Protectia Muncii, Protectia Consumatorului.

Ce ne recomanda pentru a face masurari PRAM in firma ta?

Experienta echipei noastre si-a spus cuvantul in legatura cu oferirea de servicii la un nivel inalt de profesionalism. Pentru a face toate verificarile PRAM necesare lucram cu specialistii din domeniu care sunt mereu gata sa intampine prompt solicitarile pe care le ai pentru firma ta.

Sunt foarte multe persoane care se intreaba ce inseamna de fapt PRAM? Aceasta este prima intrebare care iti vine in minte atunci cand auzi prima data de termenul acesta. Este justificata intrebarea in special pentru persoanele care nu sunt familiarizate cu tehnologia existenta in sfera tehnica si in domeniul electricitatii in mod particular. O alta definitie PRAM care poate fi usor de formulat atunci cand cunoastem semnificatia fiecarui cuvant care intra in componenta acronimului. In acest mod se contureaza o a doua intrebare in mintea celui care doreste sa desluseasca intelesul acestui termen. Forma prescurtatea inseamna de fapt Protectia prin Relee Automatizare si Masura.